Доброволци

Имаме нужда от хора с кауза и умения, за да постигнем заедно целите и мисията ни. Включете се.

    При изпращането на питане към нас, приемате Политиките за поверителност.

    Historicalroutes.bg е сайтът и платформата на Фондация “Исторически Маршрути”. ЮЛНЦ в обществена полза с ЕИК 206991905. Фондацията извършва дейности в съответствие с мисията си.

    Фондация “Исторически Маршрути” е посветена на вдъхновенията и поуките от хилядолетната история на България с цел да повиши културата, просветата и да даде ценностни устои в обществото. Ние проследяваме различните периоди от развитието на страната и ги представяме не по отделно, а в единството на тяхното съществуване и въздействие. Мисията ни е проучването, представянето и популяризирането на културното наследство в българските градове с неговото разнообразие от археологически и архитектурни ценности от различни периоди. В сърцевината на тази мисия е създаването, дигитализирането и осигуряването на свободен публичен достъп до оригинално образователно съдържание за сгради с архитектурна и историческа стойност, стилове и течения в изкуството, както и за бележити личности, изградили облика на българските градове и градска култура.

    Основна част от мисията ни да увеличим информираността на обществото по отношение на богатото ни културно наследство е създаването на условия за сътрудничество. Приветстваме всички, които искат да подхранят усилията ни под каквато преценят форма. Нека заедно запазим важните исторически факти и ги предадем на поколенията.

    За да достигаме до все по-голяма група от хора имаме нужда от подкрепата на доброволци, които биха желали да популяризират нашата кауза. В нашия екип винаги има място за хора, готови да вложат от своето време за създаването на едно гордо и информирано общество. Водим с примера си и сме готови да приемем всеки, имащ желанието да стане част от нашата благородна кауза. Ако можете да допринесете за развитието ни под каквато и да е форма, или пък просто цените историята и архитектура, не се колебайте да се свържете с нас още днес!